Kuvaaja: Ilona Suuronen

Kaleva: Ehdokkuus jännittää edus­kun­ta­vaa­lien en­si­ker­ta­lai­sia, ­kam­pan­join­nis­sa korostuvat some ja kenttätyö – “En aio tyytyä pelkästään Rotuaariin”

Kalevassa 4.1.2018 ajatuksiani kampanjoinnista ja tulevasta keväästä:

“– Vähän jännittää, kun saappaat ovat suuret. Edessä on kiireinen kevät, odotan sitä mielenkiinnolla. On mukava tavata uusia ihmisiä oppia uutta, oululainen Tuija Patana (kesk.) sanoo.”

Sosiaalinen media tulee olemaan kampanjassani suuressa roolissa, mutta kohtaamisten merkitystä ei voi vähätellä. Aion näkyä hieman eri tavalla, kuin keskustalaiset on yleensä totuttu näkymään.

“– En aio tyytyä pelkästään Rotuaariin.”

Nostin lyhyessä haastattelussa tärkeimmäksi vaaliteemakseni hyvinvoinnin. Hyvinvointiin liittyy kaikin puolin sujuva elämä: riittävät lähipalvelut, helppo liikkuminen, sopivasti säännelty rakentaminen ja riittävä toimeentulo.

Lue koko artikkeli Kalevan nettisivuilta: https://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/ehdokkuus-jannittaa-eduskuntavaalien-ensikertalaisia-kampanjoinnissa-korostuvat-some-ja-kenttatyo-en-aio-tyytya-pelkastaan-rotuaariin/813005/?fbclid=IwAR3VlEGyq2Ja-MLThlaiCRmw6FQCw6djXfjHD3ZsZSoTavCy0v0Rg2V-fWI

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *