Miksi Keskusta?

Tänä viikonloppuna me keskustalaiset olemme kerääntyneet julkistamaan yhteistä eduskuntavaaliohjelmaamme, jonka mukaisesti me haluamme viedä Suomen 2020-luvulle. Tavoitteenamme on yhdenvertainen ja kestävästi kasvava Suomi.

Minä olen ehdokkaana kevään eduskuntavaaleissa juuri keskustalaisten kanssa, koska uskon, että me yhdessä voimme vaikuttaa ilmastonmuutokseen eniten kaikista suomalaisista puolueista. Me tiedämme, että joillekin pienenkin askeleen ottaminen on vaikeaa, samalla kun joku hyppii esteiden yli vaivattomasti – niin elämässä yleensä kuin myös päästöjen rajoittamisessa. Keskusta tekee oikeudenmukaista politiikkaa, joka pitää huolen heikoimmasta rajoittamatta vahvimman etenemistä.

Minulle tärkeintä on saada kaikki suomalaiset mukaan päästöjen vähentämiseen, jotta myös tulevilla sukupolvilla on puhdas luonto ja luonnonvaroja käytössään. Keskusta on paras joukkue, joka toimii “kaikki pelaa”-periaatteella – on parasta, että koko kansa kokee ilmastoasian omakseen.

Me yhdessä saamme työllisyyden nousun jatkumaan, hyvinvoinnin kasvuun ja Suomen päästötavoitteet toteutumaan. Siksi minä olen Keskustan tiimissä.

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *